Bài Tập Trắc Nghiệm Tiếng Anh Lớp 8

Bộ đề trắc nghiệm tiếng Anh lớp 8 cả năm với 16 unit và các đề nhỏ tuổi đi kèm, giúp các bạn học sinh lớp 8 ôn tập kỹ năng cả năm môn giờ Anh lớp 8 hiệu quả. Mời những em học sinh lớp 8 thuộc làm các bài trắc nghiệm tiếng Anh lớp 8 bên dưới đây, sở hữu và làm bài xích tập miễn phí.

Bạn đang xem: Bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 8


Bộ bài xích tập unit 1 - 16 lớp 8 gồm đáp án được chỉnh sửa bám giáp chương trình SGK giờ đồng hồ Anh lớp 8 hệ 7 năm giúp các em học viên lớp 8 ôn tập từ vựng - Ngữ pháp giờ đồng hồ Anh lớp 8 unit 1 - 16 hiệu quả.


Bài tập tiếng Anh lớp 8 Unit 1 số 1

Bài tập tiếng Anh lớp 8 Unit 1: My Friends Số 2

Bài tập giờ Anh lớp 8 Unit 1: My Friends Số 3

Bài tập giờ đồng hồ Anh lớp 8 Unit 2: Making Arrangements Số 1


Bộ đề trắc nghiệm giờ đồng hồ Anh lớp 8 cả năm tất cả 16 bài, mỗi bài bác có 4 bài bác test dĩ nhiên để chúng ta luyện tập, mời các bạn theo dõi list 16 unit có trong bộ đề:

UNIT 1: MY FRIEND UNIT 2: MAKING ARRANGEMENTSUNIT 3: AT HOMEUNIT 4: OUR PASTUNIT 5: STUDY HABITS UNIT 6: THE YOUNG PIONEERS CLUBUNIT 7: MY NEIGHBORHOODUNIT 8: COUNTRY LIFE and CITY LIFEUNIT 9: A FIRST-AID COURSEUNIT 10: RECYCLINGUNIT 11: TRAVELING AROUND VIET NAMUNIT 12: A VACATION ABROADUNIT 13: FESTIVALSUINT 14: WONDERS OF THE WORLDUnit 15: COMPUTERSUNIT 16: INVENTIONS

I. Bài xích tập tiếng Anh 8 unit 1 My friends bao gồm đáp án

Test 1

I. Choose the word that has underlined part pronounced differently from the others.

1. A. Planet b. Character c. Happy d. Classmate

2. A. Letter b. Twelve c. Person d. Sentence

3. A. Humor b. Music c. Cucumber d. Sun

4. A. Enough b. Young c. Country d. Mountain

5. A. Sociable b. Ocean c. Receive d. Special


II. Choose the word or phrase that best completes each unfinished sentence below or substitutes for the underlined word or phrase.

6. The sun . . . . . . . . . . . . . . . In the east.

a. Rise b. Rose c. Rises d. Rising

7. ‘Which girl is Celis?’ ‘She’s the one with______’

a. Long curly black hair b. Curly long đen hair

c. Long đen curly hair d. Curly black long hair

8. Tom is very shy but his sister is outgoing.

a. Humorous b. Reserved c. Hard-working d. Sociable

9. She shouldn’t get married yet; she . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

a. Is not old enough b. Was not old enough

c. Is not enough old d. Was not enough old

10. No, you can’t go to holiday by yourself! You aren’t . . . . . . . . . . . . !

a. Very old b. Too old c. Old enough d. Enough old

11. She was a very_____child.

a. Health b. Healthy c. Healthily d. Healthiness

12. That man seems . . . . . . . . . . . . . . .

a. Happy b. Happily c. Happiness d. Be happy

13. What does your brother . . . . . . . . . . . . . . ?

a. Look like b. Look as c. Be lượt thích d. As

14. Will she be annoyed that you forgot to phone?

a. Displeased b. Pleased c. Please d. Pleasure

15. Dave has a good______of humor.


a. Sense b. Scene c. Scent d. Cent

III. Choose the words or phrases that are not correct in standard English.

16. She threw the bag of (a) potato chips to (b) James & he catches (c) it with (d) one hand.

17. Old Mr. MacGill had (a) thick red hair when he is (b) young but now he is (c) completely bald (d).

18. He didn’t (a) get job because (b) he wasn’t (c) enough experienced (d).

19. It is (a) annoyed (b) when people don’t (c) listen lớn (d) you.

20. Generous (a) is (b) part of (c) the (d) American character.

IV. Choose the word (a, b, c or d) that best fits each of the blank spaces.

My (21)_____friend is Natalie. She (22)_______intelligent, (23)_____fun to be with,and honest. She’s short và slim and she has (24)______and brown eyes. I think she is(25)______

21. A. Best b. Most c. Closest d. Nearest

22. A. Was b. Were c. Is d. Are

23. A. Humor b. Annoy c. Kind d. Peace

24. A. Short curly brown hair b. Short brown curly hair

c. Curly short brown hair d. Curly brown short hair

25. A. Beautiful b. Lovely c. Pretty d. All are correct

V. Read the following passage và choose the vật phẩm (a, b, c or d) that best answers each of the questions about it.

Nich Johnson live with his parents, và his sister. They live in Wembley, in northLondon. Nick’s mum is called Sue. She works in a supermarket. His dad is called Jimand he works in a bank. Nick’s sister is called Tracy. She is nine years old. There isalso a dog in the family. His name is Fred.

26. How many people are there in Nick Johnson’s family?


a. 2 b. 3 c. 4 d. 5

27. Where does Nick’s family live?

a. America b. England c. Scotland d. Australia

28. Which does the word ‘his’ in line 5 refer to?

a. Nick’s mother b. Nick’s sister c. Nick’s dog d. Nick’s cousin

29. What’s Nick’s sister’s name?

a. Sue b. Jim c. Tracy d. Fred

30. Which of the following is not true?

a. Nick’s family live in London.

b. Nick’s father works in a bank

c. Nick’s mother works in a supermarket.

d. Nick’s sister is five years old.

ĐÁP ÁN

I. Choose the word that has underlined part pronounced differently from the others.

1 - d; 2 - c; 3 - d; 4 - d; 5 - c;

II. Choose the word or phrase that best completes each unfinished sentence below or substitutes for the underlined word or phrase.

6 - c; 7 - a; 8 - d; 9 - a; 10 - c;

11 - b; 12 - a; 13 - a; 14 - a; 15 - a;

III. Choose the words or phrases that are not correct in standard English.

16 - c; 17 - b; 18 - d; 19 - b; 20 - a;

IV. Choose the word (a, b, c or d) that best fits each of the blank spaces.

21 - a; 22 - c; 23 - c; 24 - a; 25 - d;

V. Read the following passage và choose the tác phẩm (a, b, c or d) that best answers each of the questions about it.

26 - c; 27 - b; 28 - c; 29 - c; 30 - d;

II. Bài xích tập giờ đồng hồ Anh lớp 8 unit 2 Making Arrangements

TEST 1

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

1. A. Patient b. Address c. Assistant d. Distance

2. A. Fishing b. Cousin c. Invent d. Furniture

3. A. Conduct b. Customer c. Upstairs d. Introduce

4. A. Upstairs b. Fair c. Straight d. Downstairs

5. A. Face b.city c. Center d. Commercial

II. Choose the word or phrase that best completes each unfinished sentence below or substitutes for the underlined word or phrase.

6. I have khổng lồ leave to pick up the kids at school.

a. Must b. Should c. Ought khổng lồ d. Need to

7. Come _____ & see the garden!

a. Inside b. Outside c. Insides d. Outsides

8. They buy a new car next month.

a. Are going to lớn b. Will c. Ø d. A và b

9. He fell ______ và broke his leg.


a. Upstair b. Upstairs c. Downstair d. Downstairs

10. I ________ with some friends until I find a flat.

a. Live b. Am living c. Lives d. Lived

11. I said it was a good film, but Jason ______ with me.

a. Agrees b. Disagrees c. Agreed d. Disagreed

12. Are you going khổng lồ visit anybody_________ ?

a. Last night b. Tomorrow c. Yesterday d. Yesterday morning

13. _________ is a building in which movies are shown.

a. Movie theater b. University c. Aquarium d. Restaurant

14. There was a(n) _______ about the meeting.

a. Message b. News c. Advice d. Information

15. I _____ town next Saturday.

a. Am going to lớn b. Am going c. Go to d. Am going khổng lồ go

III. Choose the words or phrases that are not correct in Standard English.

IV. Choose the word (a, b, c, or d) that best fits each of the blank spaces.

Dear Jan & Robin,

How are you (21)_____ ? Well, I hope. We"re OK, working (22) _____, as usual. Can I ask you a favor? I"m (23)_______London for two (24) _____ next week, Thursday and Friday. Can you (25) ______ me a bed? I would be really grateful. Give me a ring (26)_______ there"s a problem. Book that Greek restaurant again! It"s my turn to pay!

Love khổng lồ the kids. See you soon.

Xem thêm: Link Xem Bóng Đá Vtv6 Trực Tiếp Bóng Đá Vtv6 Hôm Nay 2021 Nét Căng

Peter

book (v): để chỗ

21. A. All b. Both c. Each d. Every

22. A. Hard b. Hardly c. Careful d. Lately

23. A. In b.at c. On d. When

24. A. Hours b. Nights c. Weeks d. Months

25. A. Give b. Lớn give c. Giving d. Khổng lồ giving

26. A. When b. If c. So d. Although

V. Read the following passage và choose the thành tựu (a, b, c, or d) that best answers each of the questions about it.

Jim,

Meg Shaw called. She and her family want khổng lồ go to lớn Bar Harbor, Maine, from July 19 khổng lồ 26. Their two children are three and five, so they need baby-sitting. They want a khách sạn with a restaurant, but they"d also really like a refrigerator in the room.

The Shaws are very interested in exercise. They lượt thích to play tennis and swim, và they really want a health club. They"d lượt thích to spend under $1,000 for the week. Please gọi Meg with some recommendations. Her number is 721-8297. Nellie

baby-sitting (n): việc giữ trẻ con hộ refrigerator (n): tủ lạnh

recommendation (n): lời khuyên; lời gợi ý


27. This is a/ an _____.

a. Letter b. Paragraph c. Dialogues d. Telephone message

28. How many people are there in Meg Shaw"s family?

a. Two b. Three c. Four d. Five

29. What bởi vì the Shaws want?

a. They want to go to Bar Harbor, Maine, from July 19 to 26.

b. They want a hotel with a restaurant.

c. They want a health club.

d. All are correct.

30. Which thể thao do the Shaws like?

a. Tennis b. Soccer c. Swimming d. A & c are correct

31. What bởi vì you think Jim does?

a. He"s a tennis player. B. He"s a hotel clerk.

c. He"s a travel agent. D. He"s a swimmer.

ĐÁP ÁN UNIT 2 TEST 1

I. 1a 2b 3 chiều 4c 5d

II. 6a 7b 8d 9d 10b 11d 12b 13a 14a 15a

III. 16a 17b 18d 19d 20c

IV. 21b 22a 23a 24b 25a 26b

V. 27d 28c 29d 30d 31c

TEST 2

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

1. A. Band

b. Later

c. Fax

d. Back

2. A. Tonight

b. Introduce

c. Movie

d. Humor

3 a. Mute

b. Humor

c. Junior

d. Music

4. A. Deaf

b. Reach

c. Speak

d. Dream

5. A. Speech

b. March

c. Machine

d. Children

II. Choose the word or phrase that best completes each unfinished sentence below or substitutes for the underlined word or phrase.

6. Can you hurry up in the bathroom, I can"t hold _____ much longer.

a. Against b. On c. Onto d.with

7. It"s raining _______.Let"s go.

a. Inside b. Outside c. Insides d.outsides

8. You _________ hard today.

a. Work b. Are working c. Works d.worked

9. We _____ a big tiệc ngọt for Debbie"s birthday.

a. Annoyed b. Arranged c. Arrived d.appeared

10. Don"t put the box there. - Put it _____.

a. Near b. Here c. That d.nearby

11. Jenny"s not here now. Can I take a(n) ________?

a. Message b. Advice c. News d. Information

12. Where is the movie Dream đô thị _?

a. In b. At c. On d. Up

13. ______ is a telephone you can carry around with you.

a. Mobile phone b. Public telephone

c. Telephone directory d. Answering machine

14. The train to lớn Ha Noi _____ at 10:00 a.m tomorrow.

a. Leave b. Is going lớn leave c. Leaves d. Is leaving

15. That book_______neither interesting nor helpful.

a. Is b. Isn"t c. Were d. Weren"t

III. Choose the words or phrases that are not correct in Standard English.

16. That man is going to lớn gets wet, because he doesn"t have an umbrella.

A B C D

17. Tom said you could reach him in 8 645 082 after dinner.

A B C D

18. Why are you going to spend two weeks in thành phố new york last month?

A B C D

19. She took the list of visitors" names & arranges them into groups of four.

A B C D

20. Every day we are going lớn the shop to buy a cake.

A B C D

IV. Choose the word (a, b, c, or d) that best fits each of the blank spaces.

Secretary: Hello. Grant và Lee.

Ms. Curtis: May I speak (21)_______ Ms. Grace Schmidt, please?

Secretary: I"m sorry. She"s (22)______. Can I (23)_______ a message?

Ms. Curtis: Yes, please. This is Ms. Curtis. Would you (24)_______ her that I"m staying at the Plaza Hotel? The (25) ______ is 735-9001, Room 605. Could you tell her to điện thoại tư vấn me?

Secretary: OK, Ms. Curtis. I"ll give her the (26) ______.

Ms. Curtis: Thank you very much. Goodbye.

21. A. With

b. To

c. About

d. 0

22. A. In

b. Out

c. Upstairs

d. Downstairs

23. A. Take

b. Leave

c. Give

d. Hear

24. A. Ask

b. Tell

c. Talk

d. Speak

25. A. Number

b. Numbers

c. Address

d. Place

26. A. Telephone

b. Note

c. News

d. Message

V. Read the following passage và choose the thành tích (a, b, c, or d) that best answers each of the questions about it.

Nowadays, you don"t need to lớn be at home or at the office to lớn use the phone. You can carry a di động phone in your pocket or keep one in your car. With a mobile phone, anyone who can talk và walk can also phone and walk. You don"t have to lớn look for a pay phone lớn make a gọi anymore.

Now you can take your calls with you everywhere.

pay phone = public telephone

27. What is the passage written about?

a. The office b. Public telephone c. Sản phẩm điện thoại phone d.making a call

28. Nowadays, you ______ be at home or at the office to lớn use the phone.

a. Shouldn"t b. Ought not khổng lồ c. Mustn"t d.don"t have to

29. What does the word "one" in line 2 refer to?

a. Home b. Office c. Pocket d.mobile phone

30. The phrasal verb "look for" in line 4 mean______.

a. Try to lớn find b. Take c. Have d.try using

31. Which of the following is not true?

a. If you have a điện thoại phone, you can phone & walk.

b. Nowadays, you don"t have to look for a public telephone khổng lồ make a call anymore.

c. Today, you can make a call anywhere.

d. You must keep a mobile phone in your pocket.

TEST 2 - KEY

I. 1b 2c 3c 4a 5c

II. 6b 7a 8b 9b 10b 11a 12c l3a 14c 15a

III. 16b 17c 18d 19b 20b

IV. 21b 22b 23a 24b 25a 26d

V. 27c 28d 29d 30a 31d

Trên đấy là Bộ đề trắc nghiệm tiếng Anh lớp 8 cả năm CÓ ĐÁP ÁN. Mời các bạn đọc xem thêm nhiều tư liệu ôn tập tiếng Anh lớp 8 cả năm không giống như: Để học giỏi Tiếng Anh lớp 8, Đề thi học kì 1 lớp 8, Đề thi học tập kì 2 lớp 8, bài bác tập tiếng Anh lớp 8 theo từng Unit trực tuyến,... được update liên tục trên fanbangparty.com.


Bên cạnh việc shop với fanbangparty.com qua fanpage facebook fanbangparty.com, mời bạn đọc tham gia team học tập tiếng Anh lớp 8 tương tự như tiếng Anh lớp 6 - 7 - 9 tại group trên facebook: giờ Anh THCS.